Miért kell egy vállalkozásnak weboldal?

Az online jelenlét és az internetes marketing ma már elengedhetetlenül fontos szerepet játszik a vállalkozások sikerességében. Egy weboldal lehetővé teszi, hogy a vállalkozásod a világ bármely pontján elérhetővé váljon, hogy új ügyfeleket találj és megtartsd a meglévőket, valamint hogy bővítsd az üzletedet és növeld az árbevélt.

Itt van néhány ok, hogy miért fontos a vállalkozásodnak, hogy legyen egy weboldala:

Elérhetőség

A weboldal lehetővé teszi, hogy a vállalkozásod bármikor és bármilyen helyről elérhető legyen az interneten keresztül. Ezáltal az emberek könnyen megtalálhatnak téged, ha keresik a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

Professzionalizmus

Egy jól elkészített weboldal növeli a vállalkozásod hitelességét és professzionalizmusát. Egy modern, jól átgondolt design és tartalom azonnal pozitív benyomást kelt az emberekben.

Marketing és reklám

A weboldal lehetővé teszi, hogy hatékonyan reklámozd a termékeidet és szolgáltatásaidat, valamint hogy közvetlen kapcsolatba lépj az ügyfeleiddel. A weboldal segítségével eljuttathatod az üzenetedet a célcsoportodhoz és vonzóbbá teheted a vállalkozásodat.

Versenyelőny

Ha nincs weboldalad, akkor a versenytársaid az interneten megelőzhetnek. Egy jól kialakított weboldal lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozásod számára az online jelenlét egy fontos versenyelőnyt jelentsen.

Bővülő piac

A weboldal lehetővé teszi, hogy bővítsd a piacodat és elérj olyan embereket, akikkel egyébként nem találkoznál offline. Egy jól kialakított weboldal lehetőséget ad arra, hogy szélesítsd az ügyfélkörödet és növeld az árbevélt.

Összességében egy weboldal a vállalkozásod számára egy nagyon fontos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelekkel való kommunikációt és az értékesítést az interneten keresztül bonyolítsd le. A weboldalod az online jelenléted alapja, és lehetőséget ad arra, hogy megmutasd a vállalkozásodat a világnak.

Hogyan lehet elérni a célközönséget?

A Google első helyeire kerülni nem egyszerű feladat, de ha sikerül akkor garantáltan megtalálnak minket a leendő ügyfeleink. Erre való az SEO vagyis a search engine optimization, ami keresőmotor optimalizálást jelent. Felhasználóként elvárjuk a keresőktől, hogy a keresésünk minél relevánsabb és megbízhatóbb találatokat eredményezzen. A lényeg az, hogy a webooldalt és annak tartalmát úgy kell kialakítani, hogy azt a Google algoritmusa egy-egy adott kulcsszóra történő keresés esetén relevánsnak és megbízhatónak értékelje.
Illetve segítünk a közösségi média megjelenésben (facebook, instagram, youtube) is.

Szolgáltatások:

Weboldalfejlesztés

A weboldalfejlesztés a weboldalak tervezésének és kódolásának folyamata, amelynek célja egy olyan online jelenlét létrehozása, amely hatékonyan kommunikál a látogatókkal és támogatja a vállalkozás céljait. A weboldalfejlesztés során számos különböző szakértő dolgozik együtt, például dizájnerek, fejlesztők és tartalomkészítők, hogy létrehozzanak egy olyan weboldalt, amely magas színvonalú és felhasználóbarát.

Egyedi grafikák, logók tervezése

Igény szerint tervezünk logókat

Keresőoptimalizálás

SEO, lásd lejjebb.

Tartalomfejlesztés, szövegírás

A weboldal tartalomírás egy fontos lépése annak, hogy egy hatékony és felhasználóbarát weboldalt hozzunk létre. A tartalom az, ami felkelti az érdeklődést a látogatókban, és segít nekik megérteni, hogy miért érdemes választani az Ön vállalkozását.

Weboldal karbantartás

időnként szükséges a honalpot aktualizálni, új, friss tartalommal feltölteni. Az éves karbantartási csomagban ez benne van.

Rendszergazdai szolgáltatások

Szükség lehet a vállalkozásban néha a számítógépek és hálózatok rendberakására, új hardwe, szoftver beszerzésre, vagy más rendszergazdai munkákra. Ebben is tudunk segíteni.

Fotós munkák

Weboldal elkészítésekor hitelesebb a saját fotó alkalmazása a weboldalon. Ez lehet a megrendelő által készített megfelelő minőségű kép, de kérésre mi is el tudjuk készíteni.

Aranykéz Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola

Egy székesfehérvári gimnázium, technikum és szakképző iskola weboldalát kellet modernizálni, optimalizálni. Az korábbi verzió elavult volt, nem felelt meg a mai kor elvárásainak.

Velencei Evezős Szakosztály

A nemrég alakult Velencei-Tavi Evezős Szakosztály honlapját készítettem el. Az egyesölet bár most alakult, de már komoly eredményei vannak, versenyzői már országos válogatókon méretik meg magukat.

Ezen eredmények és az egész szakosztály vezetői és versenyzői média megjelenésében szánnak nagy szerepet a honlapnak.

Pannon Analitika Kft

A zonális értékelés folyamatának felgyorsítása érdekében felmerült az igény Magyarországon is a hatóság mellett működő külső értékelő cégek bevonására, melyet a 2022 júliusában megjelent törvénymódosítás tett lehetővé.

Az weboldalukat kellett újragondolni illetve kétnyelvű tartalommal feltölteni.

kabinok.hu

Még egy felujítás. Itt egy 2005-ös weboldalt kellett újratervezni, tartalmat frissíteni. A képre kattintva az új honlapot láthatja, lentebb a gombra kattintva pedig a régit.

Munkasszallas Székesfehérvár

Egy székesfehérvári munkásszállás információs oldala.

Visual Storm

Weboldalkészítés, karbantartás, szaktanácsadás, rendszergazdai szolgáltatások, grafikai és fotós munkák.

Írjon, keressen akár itt, akár az info@visualstorm.hu címen!