Mennyibe kerül egy weboldal?

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen a vállalkozások, szakemberek és szervezetek számára. A weboldalak nem csupán információs felületek, hanem az üzleti sikerek egyik kulcsfontosságú eszközei is lehetnek. A weboldal elkészítésének költségei változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen méretű és milyen funkciókkal rendelkező oldalt szeretnénk létrehozni.

  1. Egyszerű, 1 oldalas weboldal: 75 000 Ft Ha csak egy alapvető, információs oldalra van szükség, ez az opció ideális lehet kezdő vállalkozások vagy személyes portfóliók számára. Egy ilyen oldal általában tartalmazza a vállalkozás alapadatait, elérhetőségeit és egy rövid bemutatkozást.

  2. Maximum 3 oldalas weboldal: 150 000 Ft Amennyiben már több információt szeretnénk megosztani, például különböző szolgáltatások vagy termékek bemutatására van szükség, a 3 oldalas weboldal lehet a megfelelő választás. Ez az opció már lehetőséget ad egy alapvető menürendszer kialakítására is.

  3. 3-10 oldalas weboldal: 250 000 Ft Ha kiterjedtebb tartalmat szeretnénk megjeleníteni, például több szolgáltatást, terméket vagy részletes információkat, akkor egy 3-10 oldalas weboldal lehet a megfelelő választás. Ez már egy komplexebb struktúrát és navigációt igényel.

Ezen árak csupán tájékoztató jellegűek, és a valós költségek változhatnak az igények, funkciók és az alkalmazott technológiák függvényében. Az egyedi és bonyolultabb weboldalak esetében célszerű egyeztetni a fejlesztővel vagy a csapatával, hogy pontosabb árajánlatot kapjunk.

Fontos megjegyezni, hogy a weboldal nemcsak egyszeri beruházás, hanem folyamatosan karbantartható és fejleszthető is. A minőségi weboldal a vállalkozás arculatát erősíti és segíthet az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Ezen okok miatt érdemes befektetni egy jól kialakított online jelenlétbe, mely hosszú távon megtérülhet.

Visual Storm

Keressen minken az info@visualstorm.hu címen, vagy hagyjon üzenetet itt!